program 9:00 - 17:00
tel: (021) 3500419

Termeni și condiții generale

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “continutul” site-ului www.rogalu.ro , care este proprietatea societății RO-GALU PROD SRL.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.rogalu.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții. www.rogalu.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www www.rogalu.ro.

DESCRIERE SITE

www.rogalu.ro este un site web de prezentare a activităţii și produselor societatii ROGALU PROD SRL, în scopuri publicitare.

Informații despre produse

Toate informațiile publicate pe site sunt prezentări succinte, putând conține inadvertențe privind unele specificații ori pot conține erori de operare, firma făcând eforturi pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site-ul rogalu.ro. Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite în funcție de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se accesează site-ul.
Site-ul își asuma dreptul de a face modificări/corecții ale inadvertențelor și erorilor de operare, fără preaviz și fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, programe și alte date) aparține firmei și/sau colaboratorilor acestuia și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Încalcarea drepturilor recunoscute (folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept ) și protejate prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe atrage raspunderea civilă, contravențională sau penală, după caz, potrivit legii. Sunt interzise, fără a se limita la: accesarea site-ului de către dispozitive sau programe automate; copierea manuală a conținutului; reproducerea, modificarea, transferarea, distribuirea, republicarea conținutului ; publicarea conținutului de către alte companii sau siteuri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel, sau transmiterea în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților societății RO-GALU PROD SRL/site-ului.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerată și va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje, Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. Site-ul rogalu.ro nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerată și va reprezenta consimțămantul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, site-ul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
- posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de email- uri cu caracter informativ sau promoțional.
- neplăcerile create de întreruperea accesului pe site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Dispoziții finale

Firma iși rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.