program 9:00 - 17:00
tel: (021) 3500419

Șosetele Rogalu

Firma Ro-Galu a luat naștere în 1994, fiind printre primii producători particulari de șosete din Romania. Ceea ce a stat la baza înființarii ei a fost dorința de a realiza un produs românesc de calitate, atât de util în viața de zi cu zi. România are o tradiție de peste 100 de ani în fabricarea șosetelor, experiență pe care am exploatat-o pe parcursul a peste 20 de ani prin angajarea de personal din foste fabrici de stat ce au lucrat pentru mari clienți precum Curtea Regală. Experiența de peste 30 de ani a unor angajați combinată cu cele mai noi utilaje de producție a făcut ca produsele RO-GALU să se remarce pe piața Românească și să obțină locul I PE ȚARĂ pe domeniu de activitate.

Cașmir, filodiscozia, mătase, bumbac pieptănat sunt doar cateva din vechile materii prime folosite pentru producția de șosete de lux pentru înalta societate interbelică, accesibilă astăzi pentru oricine dorește să simtă atingerea Cașmirului, sobrietatea Filoscozia sau eleganța mătasii.

Fibra de lemn cultivat(Lenpur), lâna, amicor, poliester multifilament sunt materii prime noi care au un rezultat deosebit.

Fibra de lemn cultivată/Lenpur - combinația de bumbac și Lenpur conferă un confort sporit prin menținerea tălpii uscate și a unei temperaturi constante, atât vara cât și iarna.
Lâna este o fibră folosită tradiționăl în țara noastră care conferă în special vara o senzație de răcoros.

Amicor este un fir tratat antimicotic, aplicat în șosete medicinale cu compresie controlată și este indicat pentru persoanele diabetice sau pentru persoanele cu probleme a circulației periferice.

Producția de șosete din poliester multifilament în combinație cu Lână/Lenpur/Bumbac este cea mai populară șosetă sport care confera aderență confort, susținere și posibilitatea aerisirii piciorului la efort susținut.

Premii

De-a lungul timpului, eforturile noastre de a aduce producția de șosete din România la un nivel echivalent marilor producători din întreaga lume și în tendințe, au fost răsplătite și prin premiile obținute.